Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dít betekent de gekleurde stip op energy blikjes
Hier op de redactie houden we wel van een blikje fris op z'n tijd. Toen één van onze collega's er echter achter kwam dat de onderkant van de meeste blikjes energydrink voorzien zijn van een gekleurde stip, barstte de discussie los. Want waaróm zitten ze er? We gingen op onderzoek uit en hebben het mogelijke antwoord voor je.

2. Tyra Banks deelt allereerste foto van zoon en heeft enorme spijt
Tyra Banks probeert haar zoon, York Banks Asla, met man en macht uit de spotlights te houden. Toch deelde het supermodel vorige maand de eerste duidelijke foto van de 1-jarige, maar daar had ze al gauw spijt van.

3. Bewezen: Het tweede kind is het meest vervelend

De oudste zijn heeft zo zijn voordelen, maar ook zeker zo zijn nadelen. Je kleren werden vroeger vaak gestolen, je moest altijd het goede voorbeeld zijn én als klap op de vuurpijl kreeg je ook nog altijd de schuld van alles. Je hebt je zusje of broertje vroeger waarschijnlijk vaak genoeg achter het behang willen plakken, maar gelukkig is er nu ook daadwerkelijk bewijs dat het tweede kind het meest vervelend is.

4. Kritiek op Megan Fox na het delen van déze zeldzame foto van zoon

Megan Fox deelt nauwelijks foto's van haar kinderen en wanneer ze dat wel doet, doet ze het meteen goed! Althans, dat was de bedoeling. Zo plaatste de beauty een collage op haar Instagram van haar gezin. Op een van de foto's is haar 4-jarige zoontje Noah te zien in een Frozen jurkje. Niet iedereen kon dit waarderen.

5. Het ene ding wat niet op Schiphol wordt verkocht

Iets wat je juíst nodig hebt wanneer het vliegtuig opstijgt, of juist zijn landing inzet: kauwgom. Het zal vast niet de eerste keer zijn dat je dit nu net bent vergeten tijdens het inpakken, en dus nog snel even wilt halen op het vliegveld. Helaas! Nergens op Schiphol is kauwgom te koop. Dat wordt nog wat tijdens de vlucht…

Laatste nieuws

Zie ook