Yolanthe en Wesley verhuizen naar Nice

Bonne chance, Wesley et Yolanthe!

Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben na vier jaar in Istanbul te hebben gewoond, hun spullen gepakt voor een nieuw avontuur. En dat zal zijn in het Franse Nice.

Verdriet

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van zijn voetbalclub Galatasaray en pakte het vliegtuig terug naar Nederland. De voetballer was naar eigen zeggen erg verdrietig. "Als je op zo’n manier moet vertrekken, dan is dat niet leuk. Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten, maar de trainer heeft zijn keuze gemaakt", liet hij toen weten. Waar hij volgend seizoen zou gaan voetballen, was de grote vraag.

Bonne chance!

Toen Wesleys zakenwaarnemer Guido Albers onlangs op het complex van OGC Nice werd gespot, gingen de geruchten al dat het zomaar eens zou kunnen dat het stel binnenkort naar het land van de knapperige baguettes en heerlijke croissants vertrekt. Inmiddels is het hoge woord eruit: Yolanthe, Wesley en Xess Xava verhuizen inderdaad naar de Zuid-Franse kust.

"Uiteraard gaat Yolanthe met haar man mee", laat haar manager Xenia Kasper weten. "Ze heeft met hem in Istanbul gewoond, in Milaan en in Madrid. Ik vind dat niet meer dan normaal."

Bonne chance, Wesley et Yolanthe!

Lees ook: Donkere wolk boven restaurant geluk Wesley en Yolanthe

Laatste nieuws