Vrouw geeft pizzabezorger geen fooi en ontvangt dan deze angstaanjagende brief

Heftig!

Lees ook

Heftig! Terwijl Lauren Ledford uit Californië haar bestelde pizza in ontvangst had genomen – zonder fooi te geven – ontving ze een angstaanjagende brief van de pizzabezorger.

Angstaanjagende brief

De vrouw bestelde haar pizza via de US Postmates app – de Amerikaanse versie van thuisbezorgd.nl – en at haar pizza nietsvermoedend op. Ze had geen idee dat ze mogelijk iets fout had gedaan, tot ze zes dagen later een brief ontving.

Fooi

In Amerika werkt het overal weer anders wat fooi geven betreft, al is het wel gewoonlijk om overal waar je komt iets extra's te geven. Zo geven mensen in de bar bijvoorbeeld bij elk biertje dat ze bestellen iets extra's. Lauren had echter niet door dat dit ook normaal is via de website. Ze geeft in haar post aan dat ze dacht dat de $4 fooi al bij de prijs was inbegrepen.

Dat de pizzabezorger boos was, werd duidelijk uit de laatste twee pagina's van de vier die hij aan Lauren schreef. Zo schreef hij de volgende angstaanjagende zinnen: "Please next time, tip your delivery driver. And if it turns out that delivery driver is me again, and you do not tip yet again, I'm probably going to rob you."

Niet alleen is hij van plan haar te beroven bij de volgende keer dat ze niet betaalt, hij geeft haar ook aan dat 'ie niet weet tot wat hij in staat is: "I'm only joking, but not really. Don't risk it though. Who knows what a disgruntled delivery driver who can't afford to eat that day is capable of."

Angstig

Lauren benaderde Postmates en maakte een melding van het voorval. Toen ze naar de bezorgers naam vroeg, weigerde het bedrijf deze te geven, waardoor het al moeilijker wordt om een aanklacht in te dienen. Wél hebben ze de bezorger meteen ontslagen, wat de vrouw misschien wel nog angstiger maakt: "It's really scary knowing that they have suddenly cut this man's income off and will not help to ensure my protection from this psycho."

Lees ook: Het emotionele verhaal achter een vrouw die na twee uur al ontslag nam

Bron: Mirror.uk, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook