Grazia’s weekendtips

Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 12 augustus en zondag 13 augustus 2017.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 12 augustus en zondag 13 augustus 2017.

Ron Blaauw x Deliveroo

Niks is fijner dan in het weekend relaxen met vrienden en lekker hapjes. Meestal wordt dat heel snel junkfood, maar voortaan kan je heerlijke spareribs aan huis krijgen van niemand minder dan Nederlands bekendste chef Ron Blaauw. Met vier verschillende varianten is er voor ieder wat. Voor meer info klik hier.

waar: deliveroo.nl

wanneer: deze zomer

Zeynep Masterclass Ondernemen

Wil jij je huidige onderneming een boost geven of droom je van je eigen webshop en denk je dat het nu tijd is om daarmee aan de slag te gaan? Dan is er goed nieuws! Powervrouw Zeynep -de vrouw achter Alzúar- organiseert een masterclass waar ze al haar ervaringen en gouden tips met je deelt. Denk hierbij ook aan haar eigen strategische aanpak en social media tips. Voor meer info klik hier.

Waar: Hotel Pulitzer Amsterdam

Wanneer: zondag 10 september 2017

Masterclass ticket to Marielle!💕💪🏻 #MasterclassZeynep Last 2 tickets Available on Zeynepdag.nl

A post shared by Zeynep Dag (@zeynepdag__) on

De Foodhallen x 24Kitchen Food festival

Kijk jij het liefst elke dag naar kookprogramma's en struin je elke foodfestival af? Dan mag je dit zeker niet missen. Namelijk, het ontmoeten van 24Kitchen-chefs zoals Mounir Toub en De Foodhallen die omgetoverd wordt tot een indoor food festival. Ook Danny Jansen komt langs om je een aantal snelle zomerse wokgerechten te leren. Dat betekent dubbel feest! Voor meer info klik hier.

Waar: De Foodhallen, Amsterdam

Wanneer: 12 en 13 augustus 2017

Blijdorp festival

Zoek je naar een festival waar art, culture, music & happiness centraal staan? Dan ben je bij het Blijdorp Festival aan het juiste adres. Wegens groot succes wordt het festival dit jaar voor alweer de vierde keer georganiseerd met deze keer zowel nationale als internationale (live) acts. O en vergeet niet een kijkje te nemen bij de reusachtige iglo stage. Voor meer info klik hier.

waar: Diergaarde Blijdorp

wanneer: 12 augustus 2017

Laatste nieuws

Zie ook