Nieuwe aanwijzingen in documentaire Natalee Holloway

Zou dit het bewijs zijn?

Lees ook

Vanaf 19 augustus is de 6-delige documentaireserie The disappearance of Natalee Holloway te zien op de Amerikaanse zender Oxygen. In de serie komen nieuwe aanwijzingen over de verdwijning naar voren.

Nieuwe aanwijzingen

Het is inmiddels 12 jaar geleden dat Natalee Holloway verdween op Aruba. Voor haar verdwijning is nooit iemand aangeklaagd. Wel zou Joran van der Sloot nog steeds hoofdverdachte zijn en wordt ervan uitgegaan dat hij de moordenaar is van Natalee. In de nieuwe documentaire lijken nieuwe aanwijzingen en bewijzen te zijn die te maken hebben met de verdwijning.

Natalee's vader Dave Holloway strijdt al sinds 2005 om de verantwoordelijken achter slot en grendel te krijgen. In de documentaire reist hij met de vaste onderzoeker van de familie naar Aruba, nadat er informatie over de ex-kamergenoot van de handlanger van Joran van der Sloot naar buiten kwam. Zo zou de kamergenoot weten waar de overblijfselen van Natalee zijn.

Informant

De informant, Gabriel, vertelt in de documentaire dat Joran Natalee probeerde te kussen. "Haar mond begon te schuimen en Joran raakte in paniek. Vervolgens stikte ze in haar eigen spuug. Nadat ze overleed heeft Joran haar, samen met zijn vader Paul begraven."

Gabriel bekende dat Joran deze informatie heeft gedeeld met een kennis, John Ludwick, vijf jaar nadat Natalee verdween. Joran zou John verteld hebben dat hij $1500 zou krijgen als hij het lichaam op zou graven. Hij zou de overblijfselen van Natalee hebben opgegraven en vervolgens naar een mortuarium hebben gebracht, waar een kennis de overblijfselen heeft gecremeerd. Het as zouden ze in de Caribische Zee hebben gestrooid.

Justice

"Twaalf jaar en nog steeds niets, tot nu", zegt Natalee's vader Dave. "Dit is de grootste aanwijzing die we tot nu toe hebben gekregen. "Justice", zegt Dave In Touch, "will be served."

Lees ook: 'Joran van der Sloot aan de dood ontsnapt'

Bron: In Touch Weekly, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook