Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Eerste beelden realityserie EOTBDD-tweeling
Sharon en Esmee maakten wekelijks de tongen los in Ex On The Beach Double Dutch. Het duurde dan ook niet lang voor het duo een eigen serie kreeg op MTV genaamd Double Trouble (hoe toepasselijk). De eerste beelden zijn inmiddels vrijgegeven, enne, tja, het belooft wat te worden.
Oeps, Victoria Koblenko raakt ‘gewond’ op de set
Ouch! Victoria Koblenko kreeg afgelopen nacht een wijnfles in haar gezicht. Waar ze een schaafwond aan overhield. “Wanneer je om 03:00 s nachts thuis komt en stijf staat van de adrenaline nadat je op je werk gevochten hebt met vijf wijven om een fles. Zij zijn drijfnat en ik een schaafwond'', besluit ze.

Bobbi Eden en haar man Mark Laurenz zijn opnieuw getrouwd in Las Vegas, dit keer in het bijzijn van zoontje Brandon. In 2009 beloofden de twee elkaar ook al eeuwige trouw.

We did it again! ❤️ Viva Las Vegas. #justmarried #vivalasvegas #elvis #trouwen #getrouwd ❤️

Een bericht gedeeld door Bobbi Eden (@bobbieden) op

Bron: RTL, AD

Laatste nieuws

Zie ook