Eerste beelden Heidi Klum collectie voor Lidl

Dat wordt rennen.

Lees ook

Eerder dit jaar werd bekend dat supermodel Heidi Klum en supermarktketen Lidl met een kledinglijn kwamen. Nu licht de Duitse schone eindelijk een tipje van de sluier op van de collectie.

Collectie

Op 7 september zal ze voor het eerst haar eigen collectie, Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City, showen tijdens New York Fashion Week. Voor haar collectie liet het Duitse mode-icoon zich inspireren door haar lievelingsstad, New York. “Hierbij is de metropool waar trends geboren en geleefd worden, veel meer dan alleen de stad waar het event gehouden wordt”, aldus Heidi. “Ik wilde fashion met een woweffect creëren die gemakkelijk te combineren is en elke vrouw een geweldige look geeft. En dat alles tegen een prijs die je nergens anders vindt.”

Hebben?

Het resultaat mag er wezen; van blazers met panterprint tot elegante tops en van bomberjacks tot superskinny jeans; de keuze is reuze. De prijzen liggen tussen de €7 en €20, met als uitschieter het bikerjack van echt leer, dat voor €50 over de toonbank gaat. Hebben? Internationaal start de verkoop van de collectie op 18 september 2017 in de filialen en in de webshop van Lidl Nederland.

Check onze favorieten hieronder!

@gallery(1023369)

Laatste nieuws

Zie ook