Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe en Wesley wonen tijdelijk in vijfsterrenhotel in Nice

Dat de twee op zoek zijn naar een nieuwe woning in Nice, moge duidelijk zijn. Zo is het stel naar Frankrijk verhuisd voor de voetbalcarrière van Wesley. Tot ze hun nieuwe stekkie hebben gevonden, wordt het voor de twee toch nog even vertoeven in het superchique vijfsterrenhotel Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée.

Onlangs maakte het stel bekend te verhuizen naar Frankrijk, omdat manlief Wesley een contract heeft getekend bij voetbalclub OGC Nice.

Teen Mom Amber zoenend gespot met een andere man

Het lijkt erop dat Amber helemaal over de break-up van haar en Matt is. Zo werd de Teen Mom alweer gespot met een andere man. Degene die de twee heeft gespot, heeft het meteen vastgelegd op camera. Duidelijk is te zien dat de twee elkaar zoenen. Wie de man is, weten we voor nu nog niet. Wel zou de man jonger zijn dan haar ex-verloofde Matt (46).

E! Online vroeg Matt wat hij ervan vond. Dit had hij erover te zeggen: "Alles wat ik wil is dat Amber gelukkig en veilig is. We hebben drie jaar samen aan ons leven gebouwd en dat waren de drie gelukkigste jaren van mijn leven. Ik zou ze voor niets willen ruilen." Hij vertelde ook dat hij maar één telefoontje bij haar vandaan is. Ze hoeft dus maar te bellen en hij is terug…

Holly Brood en Soy Kroon vieren hun eerste jaar samen

Voor lange tijd bleef het vaag rondom de relatie tussen Holly en Soy. Was het nu wel of niet iets tussen de twee? Vorig jaar augustus kwam het stel er dan eindelijk voor uit en ja, het is inmiddels alweer een jaar geleden. Dat moet gevierd worden! Holly deelde dan ook een superlieve foto van de twee op Instagram met de tekst: ”Vandaag officieel 1 jaar dolverliefd op jou ♥️.”

Bron: E! Online, Showniews, AD, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook