Justin Bieber loopt een blauwtje

Biebs zat op Instagram toen hij plotseling op een filmpje van een knappe blondine stuitte.

Lees ook

Het komt iedereen wel eens over: een blauwtje lopen. Zo ook een wereldberoemde zanger als Justin Bieber!

Knappe blondine

Biebs zat op Instagram toen hij plotseling op een filmpje van een knappe blondine stuitte. In de video prijst het meisje – genaamd Jessica Gober – een nieuw sportdrankje aan in de sportschool waar ze werkt. De zanger besloot het heft in eigen handen en de eigenaar van de gym een berichtje te sturen. "Wie is dat meisje in je laatste post", stuurde hij in een DM (inclusief een rood hartje).

Het duurde niet lang voor het grote nieuws ook bij Jessica terecht kwam. "Is dit echt gebeurd? Justin Bieber heeft contact gelegd met de sportschool waar ik werk en heeft gevraagd wie ik was", schrijft ze op Twitter.

Ouch!

Helaas voor Justin…. Jessica maakte namelijk al snel duidelijk dat ze niet geïnteresseerd is. "Ik heb alles wat ik nodig heb", schrijft ze bij een aantal foto’s waarop ze met haar vriend poseert.

Bij sommige fans schoot die reactie in het verkeerde keelgat. Sommige kunnen amper geloven dat Jessica hun idool heeft afgewezen, anderen vinden het vervelend dat de fitgirl dat via social media deed. Zelf trekt ze zich daar weinig van aan. "Ik begrijp niet waarom mensen zich beledigd voelen door wat vreemden zeggen op social media", schrijft ze op Twitter.

Lees ook: Zien: het broertje van Justin Bieber

Bron: Maxim, Beeld: Twitter, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook