Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes openhartig over moeilijke periode

Dat Roxeanne Hazes in de voetsporen van haar vader is getreden, is niet altijd voor de hand liggend geweest. De dochter van André Hazes vertelt aan MTV openhartig over een moeilijke periode in haar leven. "Nee, ik ben van nature heel bescheiden. Heel angstig, heel onzeker eigenlijk", begint ze haar verhaal. "Ik had ook nooit vrienden eigenlijk op school omdat ik heel creatief was en met hele andere dingen bezig was. Ik heb niet echt een leuke schooltijd gehad. En toen ik ging werken, dacht ik ineens: wow, maar dit is dus eigenlijk wat ik heel tof vindt."

Ook was het voor de zangeres niet altijd even makkelijk om een bekende vader te hebben. "Ik werd daar heel erg door gepest ook. Als ik bijvoorbeeld een keer gezeik had op school, dan kwam mijn vader naar school met z'n bloesje tot hier open, z'n zonnebril op en z'n hoedje op. Als ik er nu over nadenk, vind ik dat heel tof. Maar toen dacht ik echt: ooooohhhh.."

Fergie poseert poedelnaakt

Fergie trakteerde haar volgers dit weekend op een heel pikant kiekje. Op de foto poseert het voormalige Black Eyed Peas-lid – op een paar torenhoge hakken na – volledig naakt voor de camera. En wauwie, wat is ze fit!

Een bericht gedeeld door Fergie (@fergie) op

Kristina Bozilovic bevallen van dochtertje

Hoera, Kristina Bozilovic is bevallen! De voormalige TMF-vj en haar man Tamer Gönen zijn trotse ouders geworden van een dochtertje genaamd Norah. Een grote verrassing, aangezien het ze pas volgende maand was uitgerekend.

"Zo verwachtingsvol als wij waren, zo verrast werden wij op 10/08/2017 door de geboorte van onze dochter en zusje NORAH MILENA GÖNEN – dankbaar zijn wij voor deze bijzondere zwangerschap en dit nieuwe leven", schrijft Kristina bij een foto van zichzelf en de kleine spruit op Instagram.

Bron: HollywoodLife, Show, Beeld: Instagram, Show, ANP

Laatste nieuws

Zie ook