PLL-fans boos om Teen Choice Awards

Terecht?

Lees ook

Hoewel de laatste aflevering van onze favoriete serie of all times er al een tijdje op zit, waren de Pretty Little Liars het afgelopen weekend voor heel even terug in ons leven tijdens de Teen Choice Awards 2017. Toch waren fans niet heel blij met de gewonnen awards…

Awards

Elk jaar weer werd de hitserie genomineerd en elk jaar wisten de acteurs en actrices verschillende awards binnen te halen. Verwacht werd dat dit jaar – helemaal na de big reveal – de prijzen een voor een binnen zouden stromen.

Zo werd Pretty Little Liars in eerdere jaren al 40 keer genomineerd, waarvan 35 awards daadwerkelijk naar de hitserie gingen. Dit jaar gingen ze naar huis met slechts twee(!) prijzen.

Woedend

Eerlijk is eerlijk: we vinden het niet heel gek dat fans hier niet blij van werden. Ook wij hadden wel iets meer verwacht! De award voor Choice Drama TV Actress ging naar Lucy Hale en Janel Parrish won de Choice TV Villain.

Twitter

Fans kunnen er vooral niet over uit dat de nieuwe hitserie Riverdale, die er met 7 awards vandoor gingen, zo veel meer heeft gewonnen dan Pretty Little Liars. PLL is en blijft de beste serie ooit volgens hen.

Lees ook: Komt er dan tóch een nieuw seizoen van Pretty Little Liars?!

Bron: Elite Daily, Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook