Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

Welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Vermiste Joey Hoffman dood gevonden
Het lichaam van de vermiste Joey Hoffman is gevonden, zo melden de Turkse media. De man uit Haaksbergen werd al vermist sinds 8 juli, toen hij besloot terug te gaan naar Nederland. Hij hielp het echtpaar Björn en Derya Breukers-Ün met hun nieuwe woning in Silifke in Turkije.

2. Eek! Deze vrouw trok zelf haar acrylnagels eraf, dit is wat er gebeurde
Veel vrouwen dromen van lange nagels à la Kylie Jenner. Voor degenen die geen zin en/of tijd hebben om de nagels te laten groeien, zijn acrylnagels altijd nog een optie. Zo ook voor beautyblogger Amelia Perrin. Zij is acryl addicted en op Instagram laat ze haar nagels maar wat graag zien. Maar Amelia wil mensen er ook op attenderen dat een set acrylnagels heus niet altijd over rozen gaat.

3. Zo ziet 'geeky' Kelsi van High School Musical er nu uit
We hebben ze allemaal wel een keer (of stiekem meerdere keren) gezien: de High School Musical-reeks. Je herinnert je dan ook vast nog wel de geeky Kelsi. Olesya Rulin speelde de rol van de supergetalenteerde maar o zo nerdie pianist in HSM. Bijna 10 jaar na de laatste film, ziet ze er héél anders uit!

Laatste nieuws

Zie ook