Eek! Deze vrouw trok zelf haar acrylnagels eraf, dit is wat er gebeurde

Eeek!

Lees ook

Veel vrouwen dromen van lange nagels à la Kylie Jenner. Voor degenen die geen zin en/of tijd hebben om de nagels te laten groeien, zijn acrylnagels altijd nog een optie. Zo ook voor beautyblogger Amelia Perrin. Zij is acryl addicted en op Instagram laat ze haar nagels maar wat graag zien. Maar Amelia wil mensen er ook op attenderen dat een set acrylnagels heus niet altijd over rozen gaat.

Acrylnagels

Dat je sommige dingen gewoon aan een professional over moet laten, bewijst Perrin fijntjes. Ze was haar lange nagels beu en rukte ze er zelf één voor één af. Op Twitter laat ze het resultaat zien, het hele pijnlijke resultaat. De vrouw laat weten dat haar nagels door dit geintje zó beschadigd zijn dat het zelfs pijn doet als er warm water op komt.

Don’t D.I.Y

“Je moet nooit, maar dan ook echt nooit zelf je acryl nagels eraf trekken”, aldus manicure Danielle Candido aan Popsugar. “Als je ze niet op de juiste manier verwijdert, trek je ook kleine stukjes van je nagel af! Laat het liever door een professional doen.”

Eek!

Bekijk de foto’s hieronder. Hebben ze je afgeschrikt en wil je nu toch liever zelf je laten groeien? Lees dan hier 6 tips voor lange gezonde nagels!

Bron: PopSugar

Laatste nieuws

Zie ook