Dit doet Adje, de sidekick van Paul de Leeuw, nu

Ken jij 'em nog?

Lees ook

Arijan van Bavel, we kennen 'em allemaal nog wel als de gekke Adje uit de shows van Mooi! Weer de Leeuw. Tussen 2005 en 2009 speelde hij de sullige sidekick van Paul de Leeuw waarin hij niet te missen was in zijn oranje overhemd en gestreepte gilet. Zes jaar later doet hij iets héél anders.

Roer drastisch omgegooid

Dat hij het roer drastisch om heeft gegooid, blijkt als Shownieuws bij Arijan op bezoek gaat in zijn pretpark. Zes jaar geleden kocht hij een slecht-lopend familiepretpark in het oosten van het land, wat hem dus de eigenaar maakt. We kunnen wel zeggen dat het goed gaat met Arijan en de zaak: waar het park 6 jaar geleden amper 30.000 bezoekers had, ontvangen-ie er nu 200.000 per jaar.

Naast zijn succes als pretparkeigenaar, is zijn man Joris Bengevoord nog niet lang geleden burgemeester van Winterswijk geworden.

Nog steeds herkend

Toch lijkt Arijan voor altijd de trouwe Adje te blijven voor velen. Zo vertelt hij aan Shownieuws dat-ie nog steeds elke dag als Adje wordt herkend. "Op straat word ik nog steeds herkend en hier in het park natuurlijk ook." Mensen willen nog steeds elke dag met 'Adje' op de foto. "Dat vind ik alleen maar heel leuk."

Lees ook: Zien: Zo ziet het Land van Ooit er tien jaar later uit

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook