Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Beauty Award!

Spannend!

Lees ook

Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Beauty Award, stem je mee?

BEAUTY AWARD

Deze power vrouwen zijn genomineerd vanwege hun perfecte beautylook.

TESS MILNE
Ze is hoogzwanger en is zo mogelijk nog mooier dan anders. Ze weet pre- cies welke make-uplook haar goed doet. Niet te veel, niet te poederig en niet te roze, zodat haar stoere persoonlijkheid versterkt wordt.

ANNA DRIJVER
Op Instagram post de actrice de nodige selfies. Sommige met een minimaal laagje make-up, andere geheel zónder. Maar allemaal even prachtig.

NICOLETTE VAN DAM
Vaak simpele maar perfect gekozen outfits en een eenvoudige beautylook: als je Nicolette van Dam heet, kom je daar lachend mee weg.

ELLEN HOOG
Van Olympisch kampioen hockey naar predikster voor een gezonde lifestyle. Deze nieuwe weg past bij Ellen en dat zie je. Ze straalt als nooit tevoren en daar komen weinig kwastjes en potloodjes aan te pas.

LIEKE VAN LEXMOND
Met een zus als styliste weet Lieke als geen ander hoe ze zich moet kleden. Maar ook make up-wise haalt ze keer op keer het beste in zichzelf naar boven: haar vrouwelijk- heid en sexy kant omarmt ze zonder te overdrijven. En altijd mét een vleugje natuurlijke charme.

@gallery(1023383)

Stem nu HIER op je favoriete BN'er en maak kans op één van de tien L’Oréal Paris Colorista-pakketten.

Laatste nieuws

Zie ook