Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Stylish Man Award!

Spannend!

Lees ook

Op 29 augustus worden ze uitgereikt: de Grazia Fashion Awards 2017. Met een spectaculair feest in Club MAD FOX in Amsterdam omdat Grazia ook nog eens tien jaar bestaat. Dit zijn de genomineerden voor de Grazia Stylish Man Award, stem je mee?

STYLISH MAN AWARD

Deze mannen weten de aandacht op zich te vestigen met hun looks, ieder geheel op z’n eigen manier.

KAY NAMBIAR
Deze man staat werkelijk alles. Of hij nu op een event verschijnt, een interview voor MTV afneemt of in enkel een handdoek op tv opduikt, hij weet zich altijd zo te presenteren dat je gelooft wat hij uitstraalt.

EVGENIY LEVCHENKO
Evgeniy weet wat-ie uit de kast moet trekken om er op zijn best uit te zien. Misschien minder opvallend dan zijn wifey Victoria maar daar komt hij makkelijk mee weg.
En laten we eerlijk zijn: die kinderwagen is zijn beste accessoire.

DOUWE BOB
Zijn tatoeages zorgen ervoor dat het bijna niet uitmaakt wat hij draagt. Geef deze man een gitaar, zet hem een microfoon voor, en wij zijn tevreden.

JIM BAKKUM
In Onze Jongens bewees hij ook zonder kleren hartstikke hot te zijn, maar ook met zijn outfits bewijst hij stijl te hebben. Note: hij rockt ronde zonnebrillen als de beste.

KRAANTJE PAPPIE
Hij is de ultimate badboy die zelf niet weet hoe charming hij is. Met zijn tattoos, streetstyle en zo nu en dan een weird jasje is Kraantje een frisse wind door bekend fashionland.

@gallery(1023389)

Stem nu HIER op je favoriete BN'er en maak kans op één van de tien L’Oréal Paris Colorista-pakketten.

Laatste nieuws

Zie ook