Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Belle Perez kan opgelucht ademhalen
'
Goed nieuws' voor Belle Perez en haar man Wouter. Wouter, die juwelier is, werd eerder dit jaar verdacht van betrokkenheid bij de juwelenroof bij Huis ter Duin in Noordwijk vorig jaar. Volgens Het Laatste Nieuws is de zaak geseponeerd wegens gebrek aan bewijs en is hij dus vrijgesproken. Belle is in ieder geval blij dat ze nu eindelijk dit hoofdstuk kan afsluiten: ”Ik heb zelf altijd 100% geloofd in de onschuld van Wouter. Maar om dit nu ook zwart op wit op papier te zien, doet enorm veel deugd.”

Fred van Leer keihard onderuit

Stylist Fred van Leer spoort, vanaf het zonovergoten Ibiza, alle knappe dames aan een zogenoemd koffermeisje te worden voor het programma Miljoenenjacht. Tijdens zijn oproep gaat de 40-jarige echter keihard onderuit. Ouch! Fred hield aan de (stiekem toch best hilarische) video een zere rechterheup over. “Hij is helemaal blauw'', laat hij weten. De Rotterdammer maakt met dansschooleigenaresse Lucia Marthas en Miss Nederland en voormalig kofferdraagster Zoey Ivory deel uit van een jury die de nieuwe koffermeisjes selecteert.

Simon Keizer deelt familiefoto

Simon Keizer is samen met zijn vrouw Annemarie en dochtertje Kiki lekker aan het lunch en dat moet natuurlijk gedeeld worden op Instagram. ”Eerste gezinsuitje", schrijft de zanger bij de foto. Ze blijven wel lekker dicht bij huis, want ze genieten gewoon lekker in Volendam. Bekijk de foto HIER.

Bron: Shownieuws, RTL, AD, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook