‘Iggy Azalea opnieuw onder het mes gegaan’

Wat denk jij?

Lees ook

Toen Iggy Azalea twee jaar geleden bij de Billboard Music Awards verscheen, was het even schrikken. De rapper had niet alleen haar borsten laten vergroten, ook haar neus en kin zijn door de plastisch chirurg aangepakt.

Plastische chirurgie

"Ze vindt het resultaat geweldig. Ze was lange tijd ongelukkig met haar neus, dus na haar borsten wilde ze haar neus doen en heeft toen gelijk ook maar haar kin gedaan", vertelde een bron eerder aan Us Weekly.

Kort daarna biechtte de 27-jarige op dat ze inderdaad ook haar borsten had laten vergroten. "Vier maanden geleden heb ik grotere borsten gekregen. Ik heb er mijn hele leven over nagedacht", vertelde ze destijds. "Het is een persoonlijke keuze. Of je iets wilt laten veranderen aan je lichaam is helemaal aan jou", aldus de rapper.

Slanke taille

Nu brengt de blondine wederom de geruchtenmolen op gang. Iggy postte een foto op Instagram, waardoor mensen ervan overtuigd zijn dat ze weer onder het mes is geweest. Haar taille oogt namelijk wel héél smal, volgens velen en haar billen nog groter. Volgens fans is er daarom sprake van een Brazilian Butt Lift, waarbij je eigen vet in je billen wordt gespoten. Sommigen denken dat ze een aantal ribben heeft laten verwijderen op dit effect te creëren en volgens andere fans is dit het werk van een waist trainer. Bekijk de foto hieronder. Wat denk jij?

Bron + Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook