Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017.

Barqo

Nog eventjes en je kan afscheid nemen van de zomer in Nederland. Pak dus nu het nog kan je kans om op een zondagmiddag te varen met vrienden. Barqo is een online platform waarop je jouw boot kan verhuren of samen met anderen een boot kan delen. Hou je niet zo van varen in de grachten van Amsterdam? Geen probleem, dan huur je er gewoon eentje op vakantie in bijvoorbeeld het Caribisch gebied, Ibiza of Griekenland. Meer info vind je hier.

Waar: zowel Nederland als andere landen
Wanneer: altijd

Gather your crew and explore Croatia⛵️

A post shared by Barqo ⛵️ (@barqoclub) on

Eduard Planting Gallery presenteert 'Legends Passed'

Dat de zomermaanden in Nederland niet altijd even zonnig zijn, is niks nieuws. Mocht het aanstaand weekend dus weer tijd zijn voor een regenbui dan breng je een bezoekje aan de expositie Legends Passed. Als eerbetoon aan grootheden zoals Muhammed Ali, Johan Cruijff, Prince en nog veel meer is er een selectie van nostalgische portretten te zien. Dat wil je niet missen, toch? Meer info vind je hier.

Waar: Eerste Bloemdwarsstraat 2, Amsterdam
Wanneer: 29 juli t/m 30 september 2017

Culinesse

Culinesse is een combinatie van een strandfestival en een foodfestival. Met de wind door je haar genieten van de heerlijke lekkernijen en luisteren naar niemand minder dan Miss Montreal. Meer vind je hier.

Waar: Rotterdam, Zevenhuizerplas
Wanneer: donderdag 17 augustus t/m zaterdag 19 augustus

Laatste nieuws

Zie ook