Monique Noël onder vuur na plaatsen van déze video op Instagram

Terecht?

Lees ook

Monique, de vriendin van André Hazes Jr. stond gisteren flink onder vuur nadat ze een video plaatste van haar honden met daarbij een ongepaste tekst over Jerney Kaagman. Zo vergeleek ze haar honden met het Idols jurylid, die nu kampt met de ziekte Parkinson.

Verkeerde vergelijking

Terwijl ze haar honden eten geeft, staan de huisdieren er niet bepaald vrolijk bij. Ze plaatste dan ook de volgende tekst bij haar video: ‘God! Ik heb echt de Jerney en de Kaagman onder de honden hoor’. Dit viel niet bij iedereen in goede aarde. Velen vonden het een ongepaste opmerking en waren dan ook woedend.

Niet bemoeien

Inmiddels heeft ze de tekst bij de video aangepast, al blijkt later wel dat ze niet gediend was van de boze reacties. Zo plaatste ze nog een post op Instagram, waarin ze aangeeft dat mensen zich niet moeten bemoeien met haar leven. "Wauw! Wat een commotie om mijn opmerking over Jerney Kaagman. Ik heb de beste vrouw 10 jaar geleden voor het laatst op tv gezien en sinds dien niets meer over haar gehoord of gelezen. Dat zij ziek is, is mij dan ook geheel onbekend. Met alle respect, maar ik weet bijna zeker dat 90% van de azijnzeikerds destijds een lach of opmerking heeft gehad om deze dame. Had ik geweten dat ze ziek ik zou ik uiteraard nooit zo'n opmerking plaatsen. En voor de hypocrieten die zoveel bagger onder de posts op MIJN instagram posten. Pleur alsjeblieft op naar je heilige tempel!"

Ook hier kreeg de vriendin van André heel wat negatieve reacties op…

Lees ook: Monique flink aangevallen, slaat hard terug

Bron: LINDA, Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook