Het ene ding wat Kate Middleton nooit mag doen

Het leven van een royal gaat heus niet altijd over rozen.

Het leven van een royal gaat heus niet altijd over rozen. Zo zijn er tal van strikte regels waar ze zich aan moeten houden. Kate Middleton zal bijvoorbeeld altijd je hand schudden, maar wie aast op een handtekening van The Duchess kan dat maar beter uit z’n hoofd zetten.

Vervalsing

Het Britse Hof is namelijk bang voor vervalsing en gebruik voor verkeerde doeleinden van de handtekeningen, zo schrijft The Mirror. Hetzelfde geldt overigens voor de rest van het koningshuis. Toch maakte prins Charles zeven jaar geleden een uitzondering toen een slachtoffer van een waterramp om zijn krabbel vroeg. Hij schreef "Charles 2010" op een stuk papier.

No go

Andere regels waar de royals zich aan moeten houden, zijn als volgt, schrijft BBC News: "De royals mogen geen schelpdieren eten in het buitenland en wordt het ze ook sterk afgeraden om 'te exotische' maaltijden te eten. Ze moeten daarnaast ook wegblijven van sparkling water. Dit allemaal om ziektes te voorkomen. Ook is het belangrijk dat ze steeds een zwarte outfit meenemen in hun reiskoffer voor het geval een familielid komt te overlijden."

Lees ook: Internet gaat los: Kate Middleton's knie lijkt op dit tekenfilmfiguur

Bron: Het Nieuwsblad.be, Libelle, BBC News, Mirror Beeld: Getty

Laatste nieuws