Meisje vindt enorme berg stof in haar kamer, blijkt heel iets anders te zijn…

De foto jaagt je de stuipen op het lijf.

Lees ook

De één gilt heel de buurt bij elkaar, de ander geeft er geen kik om. Maar hoe je het ook went of keert: een megaspin in je huis ontdekken is nooit fijn. Een tiener uit Engeland schrok zich dan ook een hoedje toen er één in haar huis zat. En dat bleek nog niet alles te zijn…

Stof

“Ik heb DIT niet alleen in de hoek van de kamer gevonden. Eerst dacht ik nog dat het stof was…”, schrijft de tiener bij de foto van het beestje op Twitter. De spin had het namelijk zo naar haar zin, dat ze besloot er gelijk een gezin te starten. Het beest van ongeveer 12 centimeter was dus niet het enige wat het meisje vond, ook een tal aan babyspinnen bleken in haar huis te zitten. Iehk!

Eng

De foto is inmiddels al meer dan 7000 keer bekeken en heeft veel al de stuipen op het lijf gejaagd. “Mijn hart stopte even met kloppen toen ik dit zag” en “Als dit al in Groot-Brittannië is, ben ik op weg naar de Noordpool”, is dan ook slechts een deel van de vele reacties.

Lang hoefde het meisje niet in angst door te brengen, want naar eigen zeggen heeft haar vader heel de familie vermoord. "Hij kwam om 01.00 uur langs, nadat ik continu op zijn deur had gebonkt. Hij heeft ze in één ruk doodgemaakt". Ai!

Misschien moet ze volgende keer toch maar eerst even lezen hoe ze door deze simpele oplossingen spinnen uit haar huis kan houden.

Lees ook: Onderzoek: Dit helpt je van je spinnenangst af

Bron: Telegraaf Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook