Zo ziet het broertje van Lizzie McGuire er nu uit

Inmiddels is Jake Thomas - de acteur die de rol van het broertje van Lizzie speelde - 27 jaar oud en hij mag er zeker wezen!

Lees ook

We keken er allemaal naar: Lizzie McGuire. Het inmiddels alweer 13 jaar geleden dat de populaire serie van de buis verdween en de cast is dan ook all grown up. Zo ook Matt McGuire, het irritante broertje van Lizzie!

Jake Thomas

Matt deed er alles aan om het leven van zijn oudere zus Lizzie (gespeeld door Hilary Duff) zuur te maken. Zijn streken ben je vast nog niet vergeten. Grote kans dat je hem nu dan ook niet meer herkent!
Inmiddels is Jake Thomas – de acteur die de rol van het 13-jarige ventje speelde – 27 jaar oud en flink veranderd. Eerlijk is eerlijk: hij mag er wezen!

Het einde van de serie betekende niet het einde van Jake's acteercarrière, al speelt hij niet meer dan rol van irritant broertje. Zo verscheen hij nog in series als CSI, Criminal Minds en ER.
Echter staat Jake niet alleen meer vóór de camera. Hij werkt namelijk als fotograaf en showt het resultaat van zijn werk maar al te graag via Instagram.

Lees ook: Zo ziet de knappe Italiaanse zanger uit de film van Lizzie McGuire er nu, 10 jaar later uit

Bron: Elite Daily, Beeld: Instagram, Lizzy McGuire

Laatste nieuws

Zie ook