Vrouw bevalt van kindje terwijl ze in coma ligt

Hartverscheurend!

Carrie DeKlyen kwam twee maanden terecht in een coma, terwijl ze zwanger was van haar zesde kindje. Het resulteerde in een verschrikkelijk dilemma, waar tegelijkertijd weer iets moois uitkwam.

Tumor

De vrouw kwam echter niet zomaar in een coma terecht. Toen ze in april gediagnosticeerd werd met een enorme tumor, bekeek ze al haar opties om haar kindje te redden.

De dokter gaf haar gelijk de keuze: koos ze voor de baby of voor zichzelf? Carrie maakte haar keuze en koos voor haar kindje.

Ze weigerde dan ook om behandelingen onder te gaan en besloot voor het leven van haar kindje te gaan. Dochter Life Lynn DeKlyen werd vervolgens met 24 weken ter wereld gebracht.

Pijn

De kans dat Carrie ooit nog wakker wordt, is volgens haar man Nick en schoonzus Sonya erg nihil. “Het gaat niet goed met Carrie. De laatste dagen reageert ze nergens meer op. Zelfs niet meer op pijn”, schrijft Sonya op de facebookpagina Cure 4 Carrie, waar ze hun familie en vrienden op de hoogte houden van haar situatie.

Volgens Nick was zijn vrouw een moeder die alles, maar dan ook alles voor haar kinderen overhad en genoot van de momenten dat ze met hen was. “Wanneer mijn tijd ook op is, zal ik haar weer in de hemel ontmoeten. Ze maakte de beslissing om haar leven voor haar kinds leven te geven. En daarvoor ben ik zo enorm trots op haar".

Lees ook: Baby ontwaakt uit coma na emotionele rechtszaak

Bron: People Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws