Hollywood Breakfast

Lady Gaga had een verdrietige mededeling tijdens het filmfestival in Toronto.

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lady Gaga neemt voor onbepaalde tijd afscheid van de bühne

De zangeres heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt, waardoor ze zichzelf nu zowel lichamelijk al mentaal tegenkomt. Op het filmfestival in Toronto deed ze haar fans dan ook een verdrietige mededeling. “Ik neem even gas terug om bij te komen. Het betekent niet dat ik geen muziek meer zal maken. En ook niet dat ik geen toekomstplannen meer heb”. Lady Gaga was op het festival om haar Netflix-documentaire Gaga: Five Foot Two te promoten. De film, haar album en de chronische pijn waar de zangeres al jaren mee kampt, hebben haar nu doen besluiten om voor zichzelf te kiezen en er voor onbepaalde tijd tussenuit te gaan.

Liam Payne gunt vrienden het allerbeste

Ondanks dat One Direction een break heeft genomen en hij zijn ex-collega Zayn Malik haast nooit meer ziet, heeft de zanger alleen maar goede woorden over voor zijn vrienden. “Ik heb hem al een tijdje niet gesproken, maar ik wens hem wel het allerbeste. Hij doet goede dingen en dat is goed voor hem". De zangers van de populaire jongensband besloten een tijdje een sabbatical te nemen, om zich ieder zo op hun solo-carrière te richten. Hoewel veel mensen dachten dat dit geen succes zou worden, is Liam blij dat het anders heeft uitgepakt. “Het is fijn dat we het allemaal zo goed doen".

Channing Tatum regelt strippers voor Halle Berry

Het is geen geheim dat de acteur voor zijn leven in Hollywood in clubs danste als stripper, maar ook nu, zoveel jaar later, heeft hij nog steeds een nauwe band met het hele wereldje. Als goedmakertje – hij liet zijn collega Halle Barry tijdens een persconferentie een heel glas whiskey naar achteren tikken – regelde hij dan ook vier onwijs knappe strippers voor de actrice. Maar, Channing blijft Channing… die kwamen natuurlijk wél tijdens een tv-interview met minstens honderd man in het publiek.

Bron: Telegraaf, Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws