Netflix gaat heftige documentaire maken

Na de komst van de spraakmakende documentaire over Amanda Knox - die onterecht werd veroordeeld voor de vreselijke moord op haar huisgenote - komt Netflix opnieuw met een heftige true crime-documentaire. 

Lees ook

Na de komst van de spraakmakende documentaire over Amanda Knox – die onterecht werd veroordeeld voor de vreselijke moord op haar huisgenote – komt Netflix opnieuw met een heftige true crime-documentaire.

Eén van de meest besproken zaken

Het gaat om een achtdelige serie over de verdwijning van Madeleine 'Maddie' McCann, één van de meest besproken zaken van 2007. Het destijds 3-jarige meisje werd ontvoerd tijdens een vakantie in Portugal. De jaren daarna hebben al aardig wat theorieën de revue gepasseerd, maar er is tot op de dag van vandaag nog steeds heel veel onduidelijkheid.

Volgens Daily Mail zijn de ouders van Madeleine niet van plan om mee te werken, omdat het onderzoek naar hun dochter nog loopt. Naar verluidt worden er wel onderzoekers en andere betrokkenen aan het woord gelaten. Het is nog onduidelijk wanneer de documentaire zal verschijnen.

Lees ook: Nanny Maddie McCann doet boekje open over verdwijning

Bron: The Sun, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook