Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Peter Jan Rens mist zijn zwangere vrouw Virginia

Eind augustus was het even schrikken voor Peter Jan Rens (66) en zijn zwangere vrouw Virginia (23). Op Facebook liet Virginia weten al tien dagen in het ziekenhuis te liggen en dat ze daar moet blijven tot de bevalling. De presentator mist zijn vrouw enorm nu zij al weken in het ziekenhuis ligt. Op social media schrijft hij: "Bijna 3 weken verder ik ben blij als je 's nachts weer in mijn armen slaapt!"


Demi Lovato hand in hand gespot met een vrouw

De geruchten gaan dat Demi Lovato aan het daten is met een vrouw. Gisteren werd ze hand in hand gespot én legde ze haar hand zelfs op de billen van de eventuele liefde. Al eerder bevestigde Demi in een interview dat ze open staat voor same sex relaties. De geruchten gaan dat de vrouw Lauren Abedini is, een DJ. Knap is ze zeker, maar of dit verder gaat dan een gewone vriendschap? Who knows!

Nicolette Kluijver blij met vervolg carrière na kanker

Voor Nicolette Kluijver (32) was dit seizoen van Expeditie Robinson een bijzondere. Het was haar eerste klus nadat ze begin dit jaar kankervrij werd verklaard. Aan Veronica Magazine vertelt zij: "Ik heb er gewoon gestaan. I did it. Dát gevoel." Volgens de presentatrice gaat het 'hartstikke goed' met haar en wil ze gewoon door.

🏝Nu…. #rtl5 #expeditierobinson

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: Shownieuws, Buzzfeed, Telegraaf Beeld: Facebook, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook