Nieuwe update verdwijning Maëlys (9)

Nordahl L. is nog steeds de hoofdverdachte in de verdwijningszaak. Nu is er een nieuwe update...

Lees ook

Het leven van de ouders van de 9-jarige Maëlys de Araujo staat sinds twee weken volledig op zijn kop, toen zij tot de ontdekking kwamen dat hun dochter tijdens een bruiloft was verdwenen. Nordahl L. is nog steeds de hoofdverdachte in de verdwijningszaak. Nu is er een nieuwe update…

'Snoep'

Voor het trouwfeest dat op 26 augustus plaatsvond in Frankrijk waren 180 mensen uitgenodigd. Na fors aandringen kwam Nordahl L., een ex-militair, binnen en beloofde hij dat hij wat 'snoep' mee zou nemen. Zijn omgeving wist wat hij daarmee bedoelde: cocaïne. Sommige gasten waren hier, helaas voor Maëlys, in geïnteresseerd.

DNA in de auto

En zo was de verdachte toch aanwezig op het feest. Hij zou met Maëlys gepraat hebben voor zij verdween. Gasten vonden al dat hij zich verdacht gedroeg. Bovendien is achteraf DNA van het Franse meisje in de Audi van de 34-jarige verdachte gevonden. Nu blijkt ook nog eens dat hij die avond inderdaad cocaïne verkocht aan enkele gasten en zelf ook gebruikte.

Iedereen zocht mee

Rond drie uur 's nachts kondigde de DJ de verdwijning van het kind door de microfoon aan. De moeder had toen al een slecht voorgevoel en dacht meteen aan een ontvoering. Iedereen zocht mee naar Maëlys, behalve Nordahl L. Hij beweerde ziek te zijn door de alcohol en ging, ondersteund door een vriend, naar de toiletten.

Nordahl L. ontkent alle betrokkenheid bij de verdwijning van Maëlys en de politie vindt voorlopig geen harde bewijzen van het tegendeel. Ook al zou je denken dat bovenstaand al genoeg bewijst.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen in verdwijning 9-jarige Maëlys

Bron: HLN Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook