Kim Kardashian reageert op geruchten rondom derde kindje

De geruchtenmolen sloeg afgelopen week flink op hol, maar komt no. 3 er nu aan of niet?

Lees ook

De zwangerschappen van Kim Kardashian gingen beide niet over rozen, dus toen bekend werd dat zij en Kanye West voor een draagmoeder gingen, was heel het internet dan ook door het dolle heen. De realityster hield zichzelf de afgelopen tijd gedeisd over de hele situatie, maar schept nu toch meer duidelijkheid.

Geruchten

Kim was de afgelopen week te gast bij de HARPER’s Bazaar Icons Party in New York en besloot om daar even het één en ander uit te leggen over hun derde kindje.

“We hebben het nooit bevestigd, dus ja. Wanneer wij er klaar voor zijn, zullen we het jullie echt wel laten weten. Ik heb alles meegekregen wat er in de media gezegd is, maar ik heb nooit gezegd dat ook zo is".

Bevestiging

En daarmee laat de realityster haar fans nog even in spanning afwachten. Hoewel ze het gerucht namelijk niet bevestigd, zegt ze ook niet dat het niet zo is.

Of dat North en Saint er de komende maanden dus nog een broertje of zusje bij krijgen, dat is alleen iets wat Kim en Kanye zelf weten en we dus nog even moeten afwachten.

Lees ook: Kim Kardashian houdt gemoederen bezig met bizarre outfit

Bron: Harper's Bazaar UK Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook