Bijzondere fotoshoot van koppel gaat viral

Het lijkt in eerste instantie een doodgewone fotoshoot....

Lees ook

Het lijkt in eerste instantie een doodgewone fotoshoot van een koppel, maar toch is er een reden dat de foto's het internet over vliegen. Inmiddels hebben de kiekjes van dit koppel al duizenden mensen bereikt.

Viral

Vorige week werden er op de Facebook-pagina van 'Wolf & Rose Photography' een reeks foto's geplaatst van een shoot met Stephanie en Arryn, een jong koppel uit Texas. Duizenden duimpjes gingen in een mum van tijd omhoog en er werd volop gereageerd.

Een reactie luidde: "Normaal gezien haat ik dit soort foto's, maar deze reeks is anders. Ze lijkt bescheiden, zelfs topless, en de foto's schreeuwen ook niet 'kijk, ik ben een volle vrouw', nee ze schreeuwen: 'Ik ben een vrouw die verliefd is op haar man'."

"Het voelt bevrijdend"

Stephanie zelf heeft inmiddels ook gereageerd op alle commotie rondom de fotoshoot: "Ik heb me eerlijk gezegd nog nooit zo aantrekkelijk gevoeld. Ik was zo zenuwachtig om het eindresultaat te zien, omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Toen ik het album zag, was ik in shock. Ik lijk zo verliefd en vol zelfvertrouwen. Iedereen zou zichzelf op die manier moeten kunnen zien. Het voelt bevrijdend."

Liefde

De vrouw geeft daarnaast ook toe dat de onvoorwaardelijke steun en liefde van haar verloofde geholpen heeft in de manier waarop ze naar haar eigen lichaam kijkt. "Door de jaren heen is er nooit een moment geweest dat hij me onzeker liet voelen over mijn lichaam. Het maakt voor hem niet uit als ik mijn haar een week niet was of mijn benen een maand niet geschoren zijn. Hij ziet me graag voor wie ik ben en hij heeft mij altijd gezegd dat het hem niet uitmaakt hoe ik eruit zie, dat hij me altijd mooi zal vinden."

Het koppel is heel blij met het eindresultaat en zegt dat ze de maatschappij hiermee hebben kunnen inspireren om te geloven dat jezelf zijn genoeg is om de ware liefde te vinden. Bekijk de foto's hieronder!

Lees ook: Lil' Kleine uit de kleren voor Grazia

Bron: HLN Beeld: Facebook, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook