HOT: IJsjes met alcohol!

Yum!

Eindelijk échte alcohol ijsjes op een stokje. Wellicht de zomeruitvinding van 2017: “A Kick on a Stick” van ICEMXX. Leuk voor een festival of tuinfeestje én aan huis afgeleverd door heel Nederland!

De ijsjes bevatten gemiddeld 6,0% alcohol en zijn er in acht smaken; Mojito, Strawberry Gin, Vodka Orange en Tequila Mango, Pina Colada, Rum Cola, Bellini en last but not least Gin Tonic.

Festivals

Al jaren staat ICEMXX met hippe stands op festivals door heel Nederland; Van Flying Dutch, Day at the Park tot Electronic Family. Iedereen weet ICEMXX te vinden. ‘Niet één alcohol ijsje, maar soms meerdere achter elkaar’, aldus de enthousiaste ondernemers achter dit unieke concept. ICEMXX houdt wel van een feestje. Nu is het tijd om iedereen te laten proeven van deze heerlijke cocktails op een stokje.

Aan huis geleverd

Door de aanhoudende vraag van de festivalbezoekers heeft ICEMXX nu besloten door heel Nederland aan huis te gaan afleveren. Natuurlijk alleen voor 18 jaar en ouder. Eenvoudig te bestellen via de webshop, www.icemxxshop.nl.

Mixxing pleasure

In het ICEMXX lab zijn ze constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Alle ijsjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De ijsjes zijn verkrijgbaar vanaf € 1,50 per stuk.

Laatste nieuws