Temptation Islands Rosanna heeft een heel nieuwe look

Rosanna laat ook zien dat ze Moeder Natuur graag een handje helpt.

Lees ook

Rosanna Voorwald ken je van het programma Temptation Island. De blonde krullenbol was in het afgelopen seizoen veelvuldig in opspraak door haar sexcapades met verleider Alex. Nu het programma al lang en breed van de buis is, timmert de blondine zelf hard aan de weg. Zo sleepte ze een Playboycover in de wacht en verblijdt ze haar volgers met pikante plaatjes op Instagram. Maar dat is niet het enige wat ze deelt op het social medium. Rosanna laat ook zien dat ze Moeder Natuur graag een handje helpt.

“Lips on fleek”

Op haar YouTube-kanaal laat ze met regelmaat zien hoe ze haar lippen laat opspuiten en in juni liet ze haar borsten vergroten. Deze week plaatste ze een nieuwe foto op Instagram waarop ze er plotseling weer helemaal anders uitziet. "Lips weer on fleek!", leest het bijschrift. En ze reageert meteen giftig op iedereen die commentaar heeft: "Het is mijn leven, het zijn mijn keuzes, mijn problemen, mijn fouten, mijn lessen. Bemoei je met je eigen zaken. Kijk naar jezelf voor je over mij praat. Mijn leven is niet het jouwe."

Botox

Haar volgers vragen zich stellig af of Rosanna echt alléén haar lippen, heeft laten doen. Volgens velen heeft ze ook haar neus onder handen laten nemen en heeft ze naar de botox gegrepen. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Zien: Een piepjonge Rosanna uit Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook