‘Caitlyn Jenner bevestigt zwangerschap Kylie Jenner’

Caitlyn heeft de hint niet begrepen...

Lees ook

Hoewel het nieuws over de zwangerschap van Kylie Jenner heel de wereld rond gaat, was er toch nog wat twijfel of het niet om een publiciteitsstunt zou gaan. Als we Caitlyn Jenner moeten geloven, is dat niet het geval.

Oeps!

Terwijl de hele familie braaf hun lippen stijf op elkaar houdt, heeft Caitlyn de memo blijkbaar niet ontvangen. Zij heeft laten weten dat haar jongste dochter in verwachting is van haar eerste kindje. De voormalig atleet is hiermee het eerste familielid dat het nieuws bevestigt.

Een woordvoerder van Caitlyn heeft aan The Sun laten weten hoe ze achter de zwangerschap van haar dochter kwam: "Alles wat ik kan zeggen, is dat het al een tijdje geleden is."

Baby girl

Eerder deze week ontkende Kris Jenner ook het nieuws niet, noch bevestigde ze het. "Kylie bevestigt niets", liet ze toen weten.

Naar verluidt verwacht ze een kind met haar vriend Travis Scott, met wie ze nu vijf maanden een relatie heeft. Het gerucht gaat dat ze al weten dat het een meisje wordt en Kylie nu rond de vier maanden zwanger is.

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook