Modeontwerper Janice is getrouwd!

Modeontwerper Janice is gisteren samen met zijn vriend Andy in het huwelijksbootje gestapt.
Modeontwerper Janice is getrouwd!

Modeontwerper Janice is gisteren samen met zijn vriend Andy in het huwelijksbootje gestapt. In 2014 vroeg Andy zijn Janice ten huwelijk en nu was het dan eindelijk zo ver.

Bijzondere plek

Janice kon zijn geluk niet op toen hij in 2014 door zijn toenmalige vriend ten huwelijk werd gevraagd op het strand van De IJzeren Man in Vught. Ruim 3 jaar voegen de twee op diezelfde plek de daad bij het woord.

Mooie woorden van Janice

Janice postte vanochtend op een foto met zijn kersverse man op Instagram en vermeldde het volgende: "Gister heb ik eindelijk mijn JA-woord gegeven aan de man van mijn leven... En hoe stom het ook klinkt dit was echt de mooiste dag van mijn leven..."

Allesbehalve gewoon

De bruiloft werd gehouden in het bijzijn van familie en vrienden maar Janice zou Janice niet zijn als hij het net even iets anders zou aanpakt dan de gemiddelde mens. Zo werden beiden heren door hun nichtjes weggegeven en deden ze de openingsdans met hun moeders.

Wij wensen de twee heel veel geluk met elkaar!

Lees ook: 11 x Celebs waarvan je vergeten was dat ze verloofd of getrouwd waren

Zoals beloofd hebben we het nu dan ook gedaan..... Gister heb ik eindelijk mij JA-woord gegeven aan de man van mijn leven... En hoe stom het ook klinkt dit was echt de mooiste dag van mijn leven.... 👬💍👌🏼🥂

Een bericht gedeeld door Janice (@janicezelf) op

Bron: Beau Monde, Beeld: iStock, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e0d379157', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });