Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Beekman verwacht een jongetje

De ex van Martijn Krabbé is in blijde verwachting van haar eerste kind met haar lover Harrie. De 43-jarige verklapt aan Weekend dat ze ene zoon krijgt. Al direct na hun bruiloft sprak het gelukkige echtpaar de wens uit samen nog een kindje te krijgen. Het stel heeft in totaal zeven kinderen. Amanda heeft vier kinderen uit haar huwelijk met Martijn en Harrie heeft er drie.

Vervelend nieuws voor Jelka van Houten

De zus van Carice heeft een heel vervelend begin van haar dag gehad. Ze kwam tot de ontdekking dat haar dierbare sieraden zin gestolen. “Het moment dat je ontdekt dat je dierbaarste sieraden gestolen zijn”, schrijft ze emotioneel bij de foto. Bijgesloten zijn een aantal foto's van de bewuste sieraden. Hoe en waar de sieraden gestolen zijn, is nog niet bekend.

Het moment dat je ontdekt dat je dierbaarste sieraden gestolen zijn 💔

Een bericht gedeeld door Jelka (@jelkavanhouten) op

Actrice Carolien Karthaus-Spoor apetrots op zoon

Caroliens zoontje Otis is vandaag alweer drie maanden oud. “Vandaag ben je alweer 3 maandjes oud! Je bent het allermooiste wat ons ooit is overkomen. Zoveel liefde voor jou!”, schrijft de trotse moeder bij de zoete plaat. Otis Justus Maurits Karthaus werd eind juni geboren en is het eerste kindje van Carolien en haar man Jon.

Bron: Weekend, Shownieuws, RTL, Beeld: instagram, ANP