Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit mag je écht niet missen tijdens ADE!

Party time!

Dit mag je écht niet missen tijdens ADE!

De 22e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) is dit jaar van woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober. Tijd om je meest sexy outfit uit de kast te trekken dus en de club in te duiken. Dansen doe je tot in het diepste van de nacht in The Butcher Social Club en club MAD FOX! Heb je je agenda bij de hand?

Pre-party 15 oktober

Het weekend vóór het hele dansfestijn trapt ADE al af met wereldwijd een van de meest bekende DJs; Black Coffee. Hij zal op zondag 15 oktober draaien in The Butcher Social Club. Er staat je naar verluidt een écht urban concept te wachten. In de A'DAM toren krijgt een high-end burgerbar een andere twist; een full-service speeltuin en lounge voor urbanisten. Tickets koop je HIER.

MAD FOX

Het weekend erna, tijdens ADE, sta je te dansen in het sexy, zwarte interieur van high-end club MAD FOX. De club is geïnspireerd door clubs uit Londen en New York. Luxe en extravagantie zijn de woorden die de club omschrijven. De bar schenkt speciale cocktails, vergezeld je met beroemde champagnes en heeft een heel aanbod aan premium dranken uit de hele wereld.

Programma

Woensdag 18 oktober:

MAD FOX: Op woensdag schittert Erick Morillo tijdens de openingsavond in de luxe club.

The Butcher Social Club: Op dezelfde dag dans je met Burak Yeter & friends.

Donderdag 19 oktober:

MAD FOX: Deze dag zal er een verrassingsact zijn met een nog onaangekondigde special guest. Spannend!

The Butcher Social Club: Hier ga je naar Be Crazy! Ibiza goes to Amsterdam.

Vrijdag 20 oktober:

MAD FOX: Jean Claude Ades draait op vrijdagavond in MAD FOX; be crazy music Ibiza.

The Butcher Social Club: Los gaan doen je vandaag met Young Gunz.

Zaterdag 21 oktober:

MAD FOX: Op zaterdag gaat het los met welbekende social media-sensatie: Gianlucca Vacchi. Online zien we zijn intrigerende dansbewegingen en zijn goede gevoel voor ritme. Dit jaar zal hij zijn debuut als DJ maken. Zijn showcase belooft zéker spectaculair te worden, ook door zijn vriendenkring die vaak bij hem aansluit bij een feest. Dat er enkele speciale gasten zullen zijn, is een ding dat zeker is. Helaas, zijn tickets hiervoor uitverkocht, maar zijn er nog wel tafels te bestellen.

The Butcher Social Club: Op dezelfde dag dans je met Masters at Work.

Zondag 22 oktober:

Op zondagavond zal er een afsluiting zijn om niet te vergeten. Wat dit precies inhoudt, is nog onbekend. Maar, MAD FOX kennende, zal ook dit spectaculair worden. Veel dansplezier!