Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HEMA introduceert nieuw foodconcept

Yay!

HEMA introduceert nieuw foodconcept

Yay! HEMA luistert naar de wensen van haar klanten en opende deze week een winkel vól met alleen maar heerlijk eten. De winkelketen heeft namelijk een geheel nieuw foodconcept geïntroduceerd.

Vers en makkelijk

HEMA wil ons leven leuker en makkelijk maken, dat is altijd fijn. Vorige week donderdag is de nieuwe winkel in Tilburg geopend. Hier bieden ze je verse producten en maaltijden voor thuis. Er is onder andere een take-away gedeelte met warme stroopwafels, verse sappen, ijs, rookworst en tosti's.

Ambachtelijke pizza's

Daarnaast is er zelfs een restaurantgedeelte met 175 zitplaatsen. Hier worden ambachtelijke pizza's gemaakt uit een steenoven, verse salades, soepen, hamburgers en patat. Enne, voor al het bekende eten ben je hier nog steeds aan het juiste adres. Denk aan huisgemaakt gebak of een verse smoothie.

Veel kleinere winkels in Nederland zijn de afgelopen maanden al volgens dit concept ingericht. De nieuwe grote LEKKER HEMA winkel vind je in hartje Tilburg. Tripje naar Tilburg, anyone?

Lees ook: HEMA komt met grote verandering

HOTSPOT - Ik was vorige week aanwezig bij de vernieuwde HEMA in Tilburg. Nu zal je vast denken, "wat doe je helemaal in Tilburg" Char. Ik ben fan van Hema, ze hebben aandacht voor vers en hebben nu hun eigen "foodwereld" gecreerd. LEKKER HEMA! Een geheel nieuw gezellig horeca gedeelte. Bij binnenkomst rook en proefde ik al de sfeer, een echte versbeleving met heerlijke gerechten van nu. Het horeca gedeelte is niet alleen om goed te eten, het is betaalbaar, vers, een toffe werkplek of tijd om rustig een bakje koffie te drinken. Een mooi concept met enthousiast personeel, een goed assortiment, vernieuwend en mijn favoriet op het moment; de smoothiebowl (nadat ik 2 tompoucen op had natuurlijk...) #LEKKERHEMA @hemanederland #sp

Een bericht gedeeld door Charlotte (@charlie_s_kitchen) op

Bron: Curly, Franchise Beeld: Instagram, iStockphoto