Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Héél groot H&M nieuws!

OMG!

Héél groot H&M nieuws!

Dat H&M veel groter is dan alleen het merk H&M zelf, wist je waarschijnlijk al. Met de merken &Other Stories, Monki, Weekday, COS en Cheap Monday is de Zweedse modeketen veelvuldig te zien in de winkelstraten. Onlangs werd bekend dat H&M nóg een merk zou gaan lanceren: ARKET. De vraag was echter of het ook naar Nederland zou komen.

Amsterdam

Afgelopen zomer werd bekend dat ARKET de deuren van de eerste winkel zou openen in Londen. Brussel, Kopenhagen en München zouden daarna volgen. Nu ik bekendgemaakt dat ook Amsterdam op de planning staat, yay! Komende lente opent de winkel die drie verdiepingen zal tellen in een historisch hoekpand.

Wat kun je verwachten?

Wat je kunt verwachten? ‘Basics’ voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook interieurartikelen die in een net hogere prijscategorie zullen vallen dan we van H&M gewend zijn.

H&M wil hiermee ingaan tegen de snelheid van het modesysteem en items aanbieden die trends overstijgen en beter zijn van kwaliteit. De items uit de collectie worden tegen iets hogere prijzen verkocht dan bij het populaire H&M. Zo kan de prijs voor een t-shirt uit de mannencollectie variëren tussen de 39 en 115 euro, weet De Standaard.

Ook benieuwd naar de eerste campagnebeelden? Klik hier.