Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nééé! Slecht nieuws voor Sex and the City-fans

Als je de reden weet...

Nééé! Slecht nieuws voor Sex and the City-fans

Na het daverende succes van de eerste twee Sex and the City-films, is er nu dan toch echt slechts nieuws voor de fans. De derde film van de populaire serie met Sarah Jessica Parker is namelijk volledig van de baan. What a shame!

Afgeblazen

Samantha, Miranda, Charlotte en Carrie zouden na hun avonturen in Mexico en Abu Dhabi weer samen op het grote doek schitteren in een derde film, maar volgens SJP is dit op het allerlaatste moment toch nog afgeblazen. En dat terwijl de actrice er juist zo veel zin in had.

What?!

Dat de film nu uiteindelijk toch is afgeblazen, zou dan ook niet de schuld van Sarah zijn. De 61-jarige Kim Cattrall, die in de serie en films de rol van de hysterische Samantha op zich neemt, zou zich ook off set als een diva hebben gedragen. De actrice zou zulke enorme buitensporige eisen hebben gesteld, dat de productie besloot de stekker eruit te trekken.

"Het is gedaan"

Een onwijze klap voor de productie maar ook voor de fans, zo laat Sarah in een interview weten. “Het is gedaan, we doen het niet. Ik ben heel erg teleurgesteld. We hadden een mooi, grappig, hartverscheurend, vrolijk script en verhaal. Het is niet alleen jammer dat wij dat nu niet kunnen vertellen en mogen meemaken, maar het is nog veel teleurstellender dat het publiek dat zo graag nog een film wilde, die nu ook niet krijgt”.

Dat wordt dus nog maar een keer die dvd-box van zolder halen...

Lees ook: Dit populaire Sex and the City-restaurant komt naar Nederland

Bron: Marie Claire Beeld: Gettyimages