Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe service van IKEA is voor iedereen een uitkomst

Ruzies zijn verleden tijd...

Nieuwe service van IKEA is voor iedereen een uitkomst

IKEA staat niet alleen bekend om zijn handige meubels en woonartikelen die, door de koper zelf, in elkaar gezet moeten worden. Maar, ook om de ruzies die er ontstaan bij het in elkaar zetten van dat ene IKEA-kastje. Deze ruzies zijn nu verleden tijd...

TaskRabbit

Er is een oplossing! Het Zweedse bedrijf liet gister namelijk weten het Amerikaanse klusjesplatform TaskRabbit te hebben gekocht. Het platform brengt consumenten direct in contact met bijvoorbeeld klusjesmannen en lijkt daarmee op Nederlandse sites als Zoovy en Werkspot.

Gratis montage

Met TaskRabbit zou IKEA klanten goedkopere of zelfs gratis montage van meubels kunnen aanbieden. IKEA experimenteerde afgelopen november al met dit concept in Londen, een pilot die zo goed beviel dat het nu officieel wordt.

Bij het platform hebben zich in veertig Amerikaanse steden en in Londen enkele tienduizenden ‘Taskers’ ingeschreven die in hun buurt klusjes opknappen. Dit gaat van schoonmaken en verhuizen tot timmeren en - jawel - meubels in elkaar schroeven. Precies wat we nodig hadden!

Wanneer het bedrijf de service precies gaat aanbieden is nog onbekend, maar het idee alleen al maakt ons allemaal happy, toch?

Lees ook: Deze vijf IKEA-items heeft iedereen in huis

Bron: Sprout, Bright Beeld: iStockphoto