Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Elke dag wordt een feestje met 'GO GET YOUR GLITTER'

Bakers & Makers

Elke dag wordt een feestje met 'GO GET YOUR GLITTER'

Ook zo obsessed met glitter? De jonge vrouwen Darcey en Romy begonnen hun eigen bedrijf 'GO GET YOUR GLITTER' om zo van elke dag een feestje te kunnen maken.

Bakers

Ze noemen zichzelf 'Bakers & Makers'. Op hun website zie je daarom verschillende customized hapjes. Babyshower, verjaardag of bruiloft? De girls maken allerlei sweets op maat. Enne, alles natuurlijk met een touch of glitter. De treats zijn daarnaast voornamelijk vegetarisch of vegan. Score!

Makers

Naast Bakers zijn de meiden ook Makers. Met hun Branding & Communicatie achtergrond helpen ze je graag met vrolijke content, product fotografie, een nieuw logo of misschien zelfs een uitnodiging voor je huwelijk. Ze geven ook DIY workshops op locatie. Hierdoor kun je zelf creatief aan de slag gaan met glitter.

Ontstaan

In 2016 ontstond het idee om met hun ervaring in de mode-industrie, hun positiviteit en liefde om mensen blij te maken te combineren met hun Indonesiche en tropische roots. Hun eigen bedrijfje is hier vervolgens uitgerold. Verandering is wat de meiden gefocust houdt. Al hun passies en kwaliteiten worden gecombineerd en zo delen ze positiviteit, wat zich weer uit in glitters.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt Darcey en Romy alles vragen door ze te mailen. Óf neem een kijkje op de website.