Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ken jij déze functie van de Nikon COOLPIX A900 vlogcamera al?

Handig om te weten!

Ken jij déze functie van de Nikon COOLPIX A900 vlogcamera al?

Vloggen? Dat doe je met een Nikon COOLPIX A900. Dit pareltje zorgt voor de mooiste beelden en is handig in gebruik, waardoor-ie ook wel wordt gezien als de ideale vlogcamera. Maar, er is een bepaalde functie die voor velen nog onbekend is... En dat terwijl het misschien wel de beste functie is!

SnapBridge

Met een klapbaar scherm, goede zoom, ongekend goede kwaliteit én een superslanke camerabody, is deze camera dé musthave onder vloggers.

Maar, hier blijft het dus niet bij. SnapBridge, heet de functie die je moet kennen. Dit zorgt voor een automatische, constante verbinding tussen je camera en je telefoon. Je kunt de beelden, terwijl je ze opneemt, eenvoudig synchroniseren naar je smartphone. Handig!

Zelfs de camerafuncties zijn eenvoudig via je telefoon te bedienen. Zo kun je de camera actualiseren, de tijd op je camera synchroinseren en nog veel meer.

Batterij

Enne, nog een handig weetje: over je batterij hoef je je geen zorgen te maken. SnapBridge maakt altijd gebruik van 'Bluetooth low energy', met weinig energiegebruik als gevolg.