Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeps! Man scheert hele wenkbrauw af

Die gaat voortaan wel naar een professional...

Oeps! Man scheert hele wenkbrauw af

Epileren, waxen, threading: veel vrouwen zijn maar druk bezig om hun wenkbrauwen enigszins fatsoenlijk voor de dag te laten komen. Toch zijn ook steeds meer mannen ervan bewust dat er niets belangrijker is dan een stel goed verzorgde eyebrows, al zal deze Reddit-gebruiker voorlopig ver uit de buurt blijven van alle eyebrow tools.

Viral

Sommige dingen kun je maar beter door professionals laten doen en in het geval van deze man is dat ook zeker het geval. Op het social media-platform deed hij zijn verhaal waarmee hij in één klap viral ging.

De man, die naar eigen zeggen altijd vrij wilde wenkbrauwen heeft, trimde ze dan ook al jaren een stukje korter om het wat 'fatsoenlijker te maken'. Maar dit keer ging het gigantisch mis...

Baardtrimmer

"Vrijwel elke maand trim ik mijn wenkbrauwen tot ongeveer een lengte van 5 milimeter. Nu kocht ik recentelijk een nieuwe baardtrimmer, die overigens erg goed is, maar in tegenstelling tot mijn oude, had deze qua standjes alleen gelijke nummers."

Na wat uitproberen leek het hem het beste om de stand op 0,6 mm te zetten. Op zich een goede keuze, alleen pakte het anders uit. Per ongeluk zette hij zijn gloednieuwe baardtrimmer namelijk op 6 mm. En dat 'kleine foutje' kwam hem enorm duur te staan.

Oeps...

Van een flinke dos haar als wenkbrauw kwam hij opeens zonder te zitten. En dus moet hij het er de komende tijd met eentje doen. Ach, gelukkig groeit het snel en zal zijn beboste wenkbrauw snel weer zijn appearance maken. Maar die trimmer... die komt voortaan alleen tevoorschijn wanneer zijn baard aan een opfrisbeurt toe is.

Bekijk *HIER* de pijnlijke after foto.

Lees ook: Vergeet bold brows! Negative space brows zijn de nieuwste wenkbrauwtrend

Bron: Teen Vogue Beeld: iStock