Heftig: Nare wending plus size fotoshoot die onlangs viral ging

Ah nee toch!

Je hebt het waarschijnlijk vaker gehoord: foto’s waarvan je niet wil dat ze onder de ogen van je werkgever terecht komen, kun je maar beter niet op social media plaatsen. Stephanie weigerde zich te generen voor haar lichaam en besloot haar foto’s in het teken van body positivity wél op social media te plaatsen. Met alle gevolgen van dien…

Body positivity

Dat je niet alleen een shoot met weinig kleding kunt doen als je maatje zero hebt, dat lijkt ons volkomen duidelijk, maar toen Stephanie de foto’s van haar en verloofde Arryn op haar social media-kanaal postte, werd ze daar flink voor afgestraft. En dat terwijl de hele reden achter de foto’s juist in het teken van body positivity stonden.

Het bedrijf waar de brunette werkte vond de foto’s uiterst ongepast en niet passen bij hun familie georiënteerde bedrijf. En hoewel Stephanie nog wilde uitleggen dat de foto’s niet zo bedoeld waren, bleef het bedrijf bij hun punt en volgde er een definitief ontslag.

Zelfvertrouwen

“Ik heb een jaar heel hard voor het bedrijf gewerkt en dan keren zij zich op zo’n manier tegen mij. En dat terwijl dit juist om iets positiefs ging, iets waar ik zelf juist heel trots op ben", vertelt Stephanie openhartig. Hoewel de foto's door haar bedrijf werden afgekeurd, gingen ze over de rest van de wereld viral.

"Arryn belde me vanuit zijn werk en zei dat de foto's meer dan 30.000 keer gedeeld waren. Hij heeft nooit echt in de spotlights willen staan, maar vertelde me direct dat de reacties allemaal om mij draaiden. Hij zei: 'Ik weet dat dit je enorm helpt en ik ben zo blij dat we dit hebben gedaan. Ik zou niets willen veranderen. Ik weet dat dit je enorm goed doet".

Met haar verloofde heeft Stephanie naar eigen zeggen dan ook goud in handen. "Ik maakte me totaal niet druk om hoe ik eruitzag, ik was alleen maar bezig met Arryn en dat gaf me zoveel zelfvertrouwen".

Lees ook: Viral: Moeder verdient 5000 dollar per maand met postpartum body

Bron: Lad Bible Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws