Update in zaak Natalee Holloway

Is haar lichaam eindelijk gevonden?

Lees ook

In de documentaireserie The Disappearance of Natalee Holloway zijn haar vader en privé-detective TJ Ward op het eiland Aruba op zoek gegaan naar sporen van Natalee Holloway. Ze vonden iets cruciaals en nu weten we meer…

Botresten

Natalee's vader Dave en de privédetective vonden botresten na een verklaring van iemand die zei zelf betrokken te zijn geweest bij het laten verdwijnen van haar lichaam. Echter, blijkt nu dat de botresten niet afkomstig lijken te zijn van het meisje.

Dat zegt forensisch expert Jason Kolowski, die bij dit onderzoek betrokken was, tegen Oxygen. Tussen de gevonden resten is één bot van een mens gevonden. "Het DNA hiervan matcht niet met moeder Beth Holloway, dus het is uitgesloten dat het afkomstig is van Natalee", zegt Kolowski.

Onduidelijkheid

Het is niet voor het eerst dat er botresten zijn gevonden waarvan wordt gezegd dat ze van Holloway zijn. In 2010 werd er een kaak gevonden, die bleek toen van iemand anders. Nog steeds is er dus geen duidelijkheid over het lot van Natalee.

Joran van der Sloot

Het is inmiddels 12 jaar geleden dat Natalee Holloway verdween op Aruba. Voor haar verdwijning is nooit iemand aangeklaagd. Wel zou Joran van der Sloot nog steeds hoofdverdachte zijn en wordt ervan uitgegaan dat hij de moordenaar is van Natalee. Hij zit in Peru een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op de studente Stephany Flores.

Lees ook: Jessica was bij de verdwijning van Natalee Holloway

Bron: RTL Nieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook