Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Deze voormalig K3-ster liet ooit een liposuctie doen

Karen Damen vertelde openhartig over haar liposuctie. De zangeres liet in de uitzending van Gert Late Night weten als de dood te zijn om het aan haar moeten te vertellen. Gelukkig vond ze steun bij haar grootmoeder en zij gaf haar volledige goedkeuring. “Ik heb ooit - om mijn grootmoeder te schetsen - een liposuctie laten doen. Ik heb dat nooit aan mijn moeder verteld, maar wel aan mijn grootmoeder. ‘Je hebt groot gelijk om dat te laten doen’, zei ze meteen. ‘Ik zou het in mijn tijd ook hebben gedaan’.”

En de wenkbrauwtjes zijn weer summerproof! @browwaxbar #browshaping Thanks to @devriesnaomi 👌

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op

Kim Kötter vanaf vandaag te zien in Shownieuws

Kim Kötter maakt vanaf vandaag deel uit van het team van Shownieuws. Ze zal de rol van showbizzdeskundige vervullen, zo laat ze weten op Instagram. “Het is waar! Eindelijk mag het naar buiten: Super trots dat ik onderdeel mag uitmaken van het superleuke team van @shownieuwssbs6. Shownieuws 2.0 en daar hoor ik bij! Hoe leuk! Ik kan niet wachten op mijn eerste uitzending van vanavond. En natuurlijk alle vele andere afleveringen die gaan volgen! Want dat gaan er veel zijn. Heb er onwijs veel zin in! Tot vanavond? Ik mag vanavond samen met lieve @viktor_brand aftrappen (Die ook nog eens bijna mijn buurman is!) zin in mijn SBS avontuur!”

Verrassende wending in de breuk van Barbie en Rolf

De twee zouden, zo laat Barbie’s bff Chiel weten aan Story, helemaal nooit een relatie met elkaar gehad hebben. “Heeft iemand Sam in de afgelopen maanden ooit horen zeggen dat Rolf haar vriend was? Ik dacht het niet! Hij is een kennis tegen wie Sam af en toe even aan huilt, omdat ze het zo moeilijk heeft met de scheiding.” Dit verhaal krijgt zeker een staartje.

Bron: Story, Weekend, Shownieuws, Beeld: ANP, YouTube, VIJF, Instagram