Igmar Felicia wordt de nieuwe sidekick van Mattie Valk

De kogel is officieel door de kerk: voormalig Slam FM dj Igmar Felicia, wordt de nieuwe sidekick van Mattie Valk en Fien Vermeulen.

De kogel is officieel door de kerk: voormalig SLAM! dj Igmar Felicia, wordt de nieuwe sidekick van Mattie Valk en Fien Vermeulen. Hiermee vervangt hij Wietze de Jager.

Overstap

Vorige maand werd al bekend dat Igmar een overstap zou maken naar Qmusic. Er werd toentertijd met geen woord gerept over wat hij bij het radiostation ging doen. Tot nu! 'Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen!’, aldus Igmar over zijn overstap.

Black-out week

In zijn eerste week wordt Igmar gelijk in het diepe gegooid, met de aftrap van ‘Igmar’s Black-out week’. Igmar zal de hele week geblinddoekt, met koptelefoon op en watjes in zijn neus gedropt worden in een heftige situatie. Als zijn blinddoek af gaat moet hij zich meteen zien te redden in gekke, enge of moeilijke omstandigheden. 'Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld,' zegt hij er zelf over.

Proost!🍾 Vanaf maandag is het Mattie, Fien en Igmar op Qmusic! @bijigmar @fienvermeulen91

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

Bron: RTL, ANP, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws