Anna Nooshin doet boekje open over Holland's Next Top Model

Wat vond zij van het hele avontuur?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Anna Nooshin doet boekje open over Holland's Next Top Model

Het tiende seizoen van Holland's Next Top Model is in volle gang. Met meisjes én jongens als kandidaten en Anna Nooshin als presentatrice, is dit seizoen wel een tikkeltje anders dan normaal. Maar, zeker niet minder spannend. Anna Nooshin doet nu een boekje open over wat zij van de opnames en het hele avontuur vond...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Model Talk

De knappe Milan Carvalho was een van de modellen in het programma, maar moest het huis in de vorige aflevering helaas verlaten. Toch hoeven we hem niet te missen, want met zijn YouTube-serie 'Model Talk' bespreekt hij met verschillende gasten elke aflevering na. In zijn laatste aflevering vroeg hij Anna Nooshin het hemd van het lijf.

"Ik denk dat ik voor het eerst weer iets eng vond"

Op de vraag hoe Anna het vond om te presenteren, antwoordt ze: "Ik denk dat ik voor het eerst weer iets eng vond. Ik doe natuurlijk super veel verschillende dingen en ik vond een fotoshoot in lingerie dus zelfs minder eng dan Holland's Next presenteren. Uiteindelijk viel het me allemaal erg mee en vooral de reacties vallen mij nu mee. Ik hoor bijna niks negatiefs."

Intimiderend

Milan vraagt vervolgens naar het moment dat ze de modellen voor het eerst zag: "Ik vond het een beetje intimiderend. Want ik ben gewoon klein van stuk en ik dacht wel dat jullie zouden denken van: 'Is dit het'?"

Goede balans

"Ik wilde niet een strenge host worden. Dat is denk ik verleden tijd. Het is nu een heel ander wereldje waar je in komt. Ik vind het niet meer heel erg van 'nu' om er dan volledig boven te zitten. Er was nu een goede balans", aldus Anna

Eerste draaidag

De eerste draaidag met de juryleden vond Anna 'vreselijk eng': "Ik vond de eerste eliminatie vreselijk eng. Toen we niet elimineerden had ik de stukken ertussen, dan kon ik een beetje freestylen, geen script niks. Maar, bij een eliminatie moet je van alles opnoemen. Dat voelde heel erg gemaakt en ik was bang dat het er heel gemaakt uit zou zien."

Lees ook: Zien: Zo ziet het knappe zusje van Milan uit HNTM eruit

Bron: Youtube Beeld: Youtube, ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');