Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoektocht Anne Faber levert steeds meer informatie op

Gisteren is de derde vondst gedaan in de verdwijningszaak

Zoektocht Anne Faber levert steeds meer informatie op

Een week lang wordt er al met man en macht gezocht naar de verdwenen Anne Faber (25). Zoektochten, warmtescans en telefoongegevens hebben nog niet mogen baten. Inmiddels is hoogstwaarschijnlijk haar fiets en zeker haar jas gevonden. Gisteren is de derde vondst gedaan in de verdwijningszaak.

Vondsten

De zoektocht mag dan wel steeds meer concrete resultaten opleveren, maar Anne uit Utrecht die precies een week geleden verdween, blijft vermist. De omafiets met handremmen en een rode sticker die gister uit de vijver werd gehaald voldoet exact aan de omschrijving van haar fiets. Dinsdagavond werd ook haar jas gevonden. Het NFI onderzoekt het kledingstuk nog op DNA-sporen.

Gele fluoriserende rugzak

Gisteren werd vermoedelijk ook haar rugzak gevonden. Eerder werd gezegd dat ze een gele fluoriserende motorrugzak bij zich droeg. De tas lag in het Blookerpark in Huis ter Heide, tussen Zeist en Soesterberg.

Vermissing

Anne Faber vertrok op vrijdagmiddag 29 september uit Utrecht om een lange fietstocht te maken. Sinds vrijdagavond heeft ze niets meer van zich laten horen. De politie heeft inmiddels meer dan 500 tips gekregen. Vrijwilligers en de politie doorzochten gister weer het hele gebied en laten weten vandaag verder te gaan.

Lees ook: Dit is wat we tot nu toe weten over vermiste Anne Faber (25)

Het LIVE-verslag van de zoektocht volg je HIER.

Bron: RTV Utrecht, AD, Telegraaf Beeld: ANP