Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zoektocht Anne Faber levert steeds meer informatie op

Een week lang wordt er al met man en macht gezocht naar de verdwenen Anne Faber (25). Zoektochten, warmtescans en telefoongegevens hebben nog niet mogen baten. Inmiddels is hoogstwaarschijnlijk haar fiets en zeker haar jas gevonden. Gisteren is de derde vondst gedaan in de verdwijningszaak.

2. Anna Nooshin doet boekje open over Holland's Next Top Model

Het tiende seizoen van Holland's Next Top Model is in volle gang. Met meisjes én jongens als kandidaten en Anna Nooshin als presentatrice, is dit seizoen wel een tikkeltje anders dan normaal. Maar, zeker niet minder spannend. Anna Nooshin doet nu een boekje open over wat zij van de opnames en het hele avontuur vond...

3. Mattie Valk doorbreekt stilte en legt eindelijk alles uit

Dat het een bewogen jaar is voor voormalig radioduo Mattie Valk en Wietze de Jager, kunnen we wel stellen. Mattie had afgelopen voorjaar achter de rug van Wietze om over een nieuw contract onderhandeld. Zo maakte hij een einde aan de samenwerking én vriendschap met zijn radiomaatje.